BAHLASTI OMPEHDA CAMP - HUNGARY
Do What Do Will

 


Könyvtár

LIBER I

LIBER B
VEL
MAGI

sub figurâ I

Liber B vel Magi sub figurâ I

A.A.

„A” osztályú A∴ A∴ publikáció

 

00. Egy a Mágus; kettő az Ő ereje; négy az Ő fegyvere. Ez az Igazságtalanság Hét Szelleme; a gonoszság hét keselyűje. Ez hát a Mágus művészete és tudása, csupán bűbáj. Ő hogyan pusztítsa el Önmagát?

0. Mégis a Mágusnak hatalma van az Anya felett, mind közvetlenül és a Szereteten keresztül. És a Mágus a Szeretet, és varázslatában összeköti Azt és Ezt.

1. Kezdetben a Mágus az Igazat mondja, és Illúziókat és Hamisságokat idéz elő, hogy rabul ejtse a lelket. Mégis ebben rejlik a Megváltás Misztériuma.

2. A Saját Tudása által Ő formálja a Szavakat; a Szót amely Isten és amely nem más mint Ő maga.

3. Hogy is fejezze be Ő, Önnön beszédét Hallgatással? Hiszen Ő maga a Beszéd.

4. Ő az első és ő az utolsó. Hogy is hagyná abba Önnön számozását?

5. Ezt az írást egy Mágus hozta tudomásra egy Magiszter szellemén keresztül. Az egyik tisztán ejti a szavakat, a másik megérti; mégis a Szó hamisság és a Megértés sötétség. És ez vonatkozik Minden Igazságra.

6. Ezzel együtt le van írva; hogy eljön a sötétség ideje, és ez a lámpa benne.

7. A Pálcával teremt Ő.

8. A Kehellyel megőriz Ő.

9. A Tőrrel elpusztít Ő.

10. A Koronggal visszaszerez Ő.

11. Fegyverei kitöltik a kereket; és hogy Milyen Tengelyen fordul nem ismert Számára.

12. Ezeket a cselekedeteket fel kell adnia mielőtt Saját Fokozatának átka lekerül Róla. Mielőtt eléri Azt amely Forma nélkül létezik.

13. És ha ez idő alatt Ő megjelenik a földön mint Ember, és így van ez a jelenlegi írás, legyen hát ez az Ő módszere, hogy Saját fokozatának átka, és Saját eredményének terhe, lekerüljön Róla.

14. Óvakodjon Ő a cselekvés hiányától. Mivel Saját Fokozatának átka az, hogy az Igazat kell mondania, hogy annak hamissága rabul ejtse az emberek lelkét. Hadd ejtse ki azokat Félelem nélkül, hogy a Törvény beteljesülhessen. És Eredeti Természetének megfelelően formálódjon ez a törvény, hogy gyengédséget és csendességet állapíthasson meg, Hinduként; és máskor vadságot és szolgalelkűséget, Zsidóként; és megint máskor hevességet és férfiasságot, Arabként. Bár ez a téma az Újjászületés misztériumát érinti, ezért itt nem kerül kifejtésre.

15. Na most a Magiszter fokozata a Bánat Misztériumát tanítja, és a Mágus fokozata a Változás Misztériumát, és az Ipszisszimusz fokozata az Éntelenség Misztériumát, melyet Pán Misztériumának is neveznek.

16. Mélyedjen el a Mágus mindegyikben sorban, felemelve azt a Végtelenség végső hatalmáig. Ahol a Bánat az Öröm, a Változás a Stabilitás, és az Éntelenség az Én. Mivel a részek egymás közötti játéka nem hat az egészre. És ezt az elmélyülést nem csupán egyszerű meditáció által lehet elérni — mennyivel kevésbé mint ésszel? Csupán egy olyan módszerrel, melyet a Fokozatnak megfelelően Saját Beavatásakor kap meg Ő.

17. Amely módszert követve, Ő könnyen egyesíti azt a hármasságot az elemeikből, és továbbá egyesíti a Szat-Csit-Ánanda, és a Fény, Szerelem, Élet háromszor hármasságát a kilencbe ami egy, melyben a meditáció sikere Az, amit legelőször felvázoltak Neki a Praktikusz fokozatnál (amely a Merkúrt tükrözi a legalsóbb világba) a Liber XXVII-ben, "Itt Semmi van amaz három formája alatt".

18. És ez az Ipszisszimusz Fokozat Bejárata, melyet a Buddhisták a Nerodha-Szamapatti révületének neveznek.

19. És jaj, jaj, jaj, igen nagy jaj, és újra jaj, jaj, jaj annak - hétszeresen szálljon rá Arra, aki nem az Ő törvényét prédikálja az embereknek!

20. És jaj Annak is, aki megtagadja a Mágus fokozatának átkát, és az annak Eléréséből származó terhet.

21. És a KÁOSZ szavában pecsételődjön meg a Könyv; igen pecsételődjön meg a Könyv.


Proof read and edited by Frater D.M.T.

Fordítás: Frater A.S. - Bahlasti Ompehda O.T.O. (Hungary, Anno Vi)

[ » Töltsd le PDF-ben « ]

(Liber B vel Magi - angol nyelvű verzió)VISSZA A KÖNYVTÁRHOZ

Thelema

 

2014-2019 © O.T.O. Hungary